Kedves Vendégünk!

Éttermünkben minden azért van, hogy Ön jól érezze Magát!
Naprakészen és rugalmasan igyekszünk szolgálni vendégeink igényeit és megfelelni minden elvárásnak, amelyeket megfogalmaznak.

csapat

A Gulliver Étterem Budapest egyik családias hangulatú étterme Kispest szívében, amely minden korosztály számára tartogat valami érdekeset, izgalmasat a kulináris világból. Ez az a hely, ahol a hagyományos, magyaros, otthonos ízek és az újító szemlélet találkozik, ahol a kellemes hangulat magas színvonalú kiszolgálással párosul.

Az asztalokra érkező ételekben a páratlanul gazdag alapanyagok, kidolgozott részletek, és különleges ízharmónia biztosítja a magas színvonalú gasztronómiai élményt a kulináris élvezetek iránt érdeklődő kedves Vendégeinket.
Különlegesen finom pizzáink rendkívül sok féle variációban megtalálhatóak a kínálatunkban. Ha Ön szereti az eredeti olasz pizzákat rendkívül gazdag feltéttel, akkor egészen biztos, hogy a nálunk készült pizza lesz a kedvence! Már csak az a kérdés, hogy a sok féle variációból melyik.

csapat

Ha házias fogásokra támadt gusztusa, amely az otthon ismerős ízeit, nagyanyáink és anyáink vasárnapi ebédjeit, vacsoráit idézi, akkor a legjobb helyen jár!
Ha pedig izgalmasabb étkekre vágyik, akkor sem kell tovább mennie, szakácsaink e percekben is különleges ínyencségeken dolgoznak a konyhában.

Tavasztól őszig fedett grill teraszunkon Ön és vendégei is élvezhetik nálunk a vendégek előtt parázson, frissen grillezett ételek illatát, zamatát, egy jó hideg rozéval.

Kellemes, fákkal övezett, virágos kerthelyiségünket úgy alakítottuk ki, hogy akik kint foglalnak helyet, úgy érezzék, hogy kiszabadultak a természetbe. Zöldellő fák, hangulatos pergola és kényelmes bútorok biztosítják, hogy jó hangulatban teljenek az órák nálunk.
Vendégközpontú, barátságos, és lendületes felszolgálóink törekednek arra, hogy Ön semmiben ne szenvedjen hiányt, és hogy garantáltan kellemes órákat töltsön el nálunk.

Ha már jobban szeret majd nálunk (l)enni, mint otthon, akkor értük el mi is a célunkat.

Reméljük, megtisztel bennünket a jövőben!


Gulliver Étterem, Pizzéria, Kávézó, Teázó